Talokaivon referenssikohteet

Pitkä yhteistyö rakentuu molemminpuoliselle luottamukselle

Vuonna 2023 Valion Vantaan tehdasalueelle valmistui uusi polttoaineen tankkauspiste. Rakennusprojektin pääurakoitsijana toimi Uudenmaan Infrapalvelut Oy ja Talokaivo oli tiiviisti mukana sekä projektin suunnittelussa että toteutuksessa. Kohde oli haastava, mutta hyvällä yhteistyöllä saatiin aikaan onnistunut lopputulos. 

– Kun kyseessä ovat saneerauskohteet, niin jokainen kohde on vähän omanlaisensa ja harvoin niihin sopii mikään sellainen niin sanottu pakettikaivo. Tarvitsemme räätälituotteita ja sen takia olemme valinneet kumppaniksemme sellaisen toimijan, jolta niitä saamme, kertoo Uudenmaan Infrapalveluiden työpäällikkö Tommi Blomberg. 

Mitoitusohjelmat.fi auttaa suunnittelussa

Mitoitusohjelmat.fi auttaa suunnittelussa

Mitoitusohjelmat.fi-sivusto kerää yhteen kaikki Pipelifen ja Talokaivon mitoitusohjelmistot. LVI-suunnittelijoiden ei enää tarvitse pyörittää työpöydillään tuotekatalogeja, millimetripaperia ja taskulaskinta, sillä mitoitusohjelma laskee ja piirtää annettujen lähtöarvojen perusteella kaiken valmiiksi kohteeseen sopivilla tuotteilla. Helppokäyttöiset ohjelmistot tehostavat suunnittelutyötä ja antavat varmasti oikean lopputuloksen. Uusimmat ohjelmistot on tehty yhteistyössä Talokaivon asiantuntijoiden kanssa.

Mitoitusohjelmat.fi auttaa suunnittelussa

UUSI TIERUMPU TAIMENIEN AVUKSI

Uhanalaisten vaelluskalojen liikkumista vaikeuttanut tierumpu vaihdettiin uuteen Tuusulan Nahkelassa sijaitsevassa Krapuojassa osana K-ryhmän ja WWF:n K-Kalapolut-yhteistyötä. Uusi tierumpu hyödyttää Krapuojaan kotiutuneen taimenen lisäksi puron muutakin eliöstöä ja virtavesiluonnon monimuotoisuutta. 

”Tämä on konkreettinen tapa edistää luonnon monimuotoisuutta, ja haluamme näin olla mukana tukemassa tärkeää työtä, jota K-Kalapolut-hankkeessa tehdään”, toteaa Talokaivo Oy:n myynti-insinööri Heikki Vihtonen. 

UUSI TIERUMPU TAIMENIEN AVUKSI
© Niki Soukkio

ALAKIVENTIEN VIIVYTYSKENTTÄ

Lokakuussa 2017 NHP-Yhtymä toteutti yhteistyössä Talokaivon kanssa hulevesien viivytyskohteen Helsingissä. Asennuskohde sijaitsi kaupunkialueella. Kohteeseen asennettiin Stormbox hulevesijärjestelmä tasaiselle maastolle. Tuotevalintaan päädyttiin suunnittelijan piirrosten mukaisesti, aikaisempaa kokemusta ei tuotteesta ollut.Tuotteen asennus sujui hyvin.

Alakiventien viivytyskenttä

ERIKOISVALMISTEINEN TIERUMPU TAIMENIEN AVUKSI

WWF, K-ryhmä ja Porvoonjoen vesien- ja ilmansuojeluyhdistys ry järjestivät 3.8.2019 Hollolan Ylösjoen varrella talkootapahtuman, jossa kunnostettiin lisääntymispaikkoja alkuperäiseksi todetulle taimenkannalle. Uhanalaiset taimenet eivät ole pitkään aikaan päässeet kutemaan Ylösjoen varrelle, koska vanhat betoniset tierummut ovat estäneet niiden vapaan nousun kutupaikoille. Taimenien kulkua hankaloittaneet tierummut vaihdettiin uuteen erikoisvalmisteiseen tierumpuun. Perinteiseen tierumpuun verraten uudessa tierummussa on huomioitu taimenien kulku muokkaamalla tierummun alaosaa siten, että kalat pääsevät nyt esteettömästi kulkemaan kutupaikoille.

ERIKOISVALMISTEINEN TIERUMPU TAIMENIEN AVUKSI

Lataukset

Tutustu Talokaivon materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä myyntiimme.

Tuotteet

Talokaivon tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntiimme soittamalla numeroon 010 543 3000 tai laittamalla sähköpostia talokaivo@talokaivo.fi

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse