Talokaivo Oy

Tunnetko jo Talokaivon?

TALOKAIVO OY

Talokaivo Oy on vuonna 1988 perustettu suomalainen muovituotteita valmistava yritys. Talokaivon tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset kaivot, erottimet, pumppaamot, putket, aluelämpöputket ja hulevesijärjestelmät. Kattavan tuotevalikoiman ja vankan osaamisen ansiosta Talokaivo pystyy toimittamaan aina kohteen tarpeen mukaan räätälöidyt tuotteet ja ratkaisut. Henkilökohtainen palvelu nopeuttaa ja helpottaa asiointia. Vahvuuksiamme on joustavan palvelun lisäksi nopea toimitusaika ja aktiivinen tuotekehitys. Tuotteiden lisäksi tarjoamme apua kohteiden suunnitteluun, tuotteiden valintaan ja mitoittamiseen. Kauttamme saat myös palvelut pumppaamoiden ja erottimien käyttöönottoon ja huoltoon, sekä muovihitsauskoneiden huoltoon.

Talokaivo Oy:n toimipisteet löydät Vantaalta, Liedosta ja Tampereelta. Talokaivo työllistää Suomessa noin 80 henkilöä. Talokaivo on osa Pipelife Finland Oy:tä. Pipelife Finland Oy on yksi Suomen johtavista LVI-tuotteita valmistavista yrityksistä ja osa pohjoismaiden johtavaa Pipelife International muoviputkikonsernia, joka toimii globaalisti 24 maassa. Talokaivon vankka kokemus ja nopea reagointikyky yhdistettynä kansainvälisen Pipelife konsernin tarjoamiin resursseihin antaa loistavat edellytykset kohdata muuttuvien markkinoiden haasteet myös tulevaisuudessa. 

Arvomme


1. Luottamuksen säilyttäminen - lupausten pitäminen

2. Yksilön arvostus​​

3. Sitoutuminen yhteisiin päämääriin​

Talokaivolla luottamus on kaiken toiminnan lähtökohta ja edellytys niin asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden kuin sidosryhmien osalta. Talokaivon kilpailuetu on kyky ratkaista asiakkaan ongelmia joustavasti, joten suhtaudumme vakavasti annettujen lupausten pitämiseen.

Erilaisuus nähdään Talokaivolla aitona voimavarana ja uskomme yksilöiden erilaisuuden vahvistavan yhteisöämme. Yksilön arvostaminen näkyy Talokaivolla useilla tavoilla. Kannustamme yksilöitämme kehittämään omaa osaamistaan ja opastamme oman ja muiden erilaisuuden huomioonottamiseen ja ymmärtämiseen.

Sitoutuminen yhteisiin päämääriin on kolmas toimintaa Talokaivolla ohjaava arvo. Luomme yhdessä tavoitteet ja sitoudumme tekemään kaikkemme niiden saavuttamiseksi. ​

Laatu


Laadukas ja vastuullinen tuotanto ovat aina olleet tärkeässä asemassa Talokaivolla. Tuotteemme ovat usein keskeisessä osassa kestävän yhteiskunnan ja puhtaamman ympäristön rakentamisessa, joten on tärkeää, että tuotteemme ovat laadultaan käyttötarkoitukseen sopivia.

Talokaivo Oy:n tuotteiden laadun takeena on kaikkien talokaivolaisten kokonaisvaltainen laatuajattelu. Valvomme laatua systemaattisesti ja kehitämme toimintaamme, tuotantoamme ja tuotteitamme jatkuvan parantamisen periaatteen mukaisesti. Huolehdimme myös, ettei tuotannostamme aiheudu vaaraa lähiympäristölle. Pyrimme toiminnassamme ympäristön kannalta kestävään energian- ja materiaalinkulutukseen. Kierrätämme tuotannossa syntyvät materiaalijakeet mahdollisimman tehokkaasti, joko Talokaivon tuotannossa, konsernin yhtiöiden tuotantolaitoksilla tai kierrätysyritysten kautta.

Talokaivo Oy:n tuotteet ovat lainsäädännön vaatimusten mukaisesti merkittyjä.

  • Tuotteet, joihin on olemassa harmonisoitu eurooppalainen tuotestandardi (hEN), ovat CE-merkittyjä
  • Öljyn- ja rasvanerottimet on testattu tanskalaisen DTI:n toimesta
  • Pumppaamot on testattu saksalaisen LGA QualiTest GmbH:n toimesta
  • Jäteveden tarkastuskaivot täyttävät EN 13598-1 vaatimukset ja niiden laadun osoituksena on Nordic Poly Mark –laatumerkki
  • Kierresaumaputkien laadun takeena on valmistajan tehdasstandardi

Tuotteidemme laatumerkinnät löydät sivustomme materiaalipankista.

Laatupolitiikkamme tärkeimpiä periaatteita ovat tuotteiden ja tuotannon laadun kehityksen, sekä ympäristövastuun lisäksi asiakastyytyväisyys. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme lähtökohta. Asiakastyytyväisyys kertoo meille, missä olemme onnistuneet ja missä on vielä kehitettävää. Kehitämme toimintaamme asiakkailta saadun palautteen perusteella, joten voit auttaa meitä kehittymään antamalla palautetta puhelimitse, kasvotusten, nettisivujemme kautta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen palaute(at)talokaivo.fi. Otamme kaiken palautteen vastaan kiitollisena. Mikäli palaute johtaa merkittävään muutokseen tuotteissa tai prosesseissamme, kerromme siitä erikseen palautteen antajalle.

TUTUSTU MEIHIN VIDEOLTA

Yritysesittelyvideo

Töihin Talokaivolle?

Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.


Tutustu myös

Uutiset

Yhteystiedot

Laskutustiedot

Lataukset

Tutustu Talokaivon materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä myyntiimme.

Tuotteet

Talokaivon tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntiimme soittamalla numeroon 010 543 3000 tai laittamalla sähköpostia talokaivo@talokaivo.fi

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse