Laaja erotinmallisto Talokaivolta

laaja erotinmallisto talokaivolta

Hiekan-, öljyn- ja rasvanerottimet Talokaivolta

Talokaivon erotinmallistosta löydät luotettavan, ympäristöystävällisen ja toimivan ratkaisun kaikkiin kohteisiin. Erotinvalikoimasta löydät REPO-rasvanerottimet, EPO-öljynerottimet, HERO-hiekanerottimet sekä lattiakaivoerottimet.

Talokaivon erottimet on CE-merkitty EN-1825 ja EN-858 -standardien mukaisesti. Erottimien suoristustasoilmoitukset (DoP) ovat saataville sivuiltamme materiaalipankista. Talokaivon öljyn- ja rasvanerottimet on testattu tanskalaisen DTI:n toimesta.

Toimitus sisältää LVI-suunnitelmien mukaisesti rakennetun asennusvalmiin erotinsäiliön sekä tuotteeseen soveltuvan EN-hyväksytyn valurautakansiston. Erillistä huoltokaivoa ei tarvita. Erottimien mukana toimitetaan tarvittaessa atex-hyväksytty erotustilan täyttymishälytin, joka ilmoittaa varastotilan täyttymisestä tai padottumisesta. Tyhjennystarveilmoitukset saadaan liitettyä helposti osaksi kiinteistöautomaatiojärjestelmää tai huoltoilmoitusten hallinta voidaan sisällyttää Talokaivon huoltopalveluun.

Erotinjärjestelmät kuuluvat Talokaivon erityisosaamisalueeseen. Ammattitaitoinen ja ripeä myyntimme auttaa sinua erottimien tai hulevesijärjestelmien mitoitukseen ja suunnitteluun.

TUTUSTU erotinvalikoimaan

hiekan, öljyn ja bensiinin erotukseen autotalleissa ja pysäköintitiloissa

Hiekan- ja öljynerottimet

Hiekan- ja öljynerottimien valikoimasta löydät ratkaisut hiekan, öljyn ja bensiinin erotukseen autotalleissa ja pysäköintitiloissa. Voidaan tarvittaessa varustaa teleskooppisella säätöputkella, mikä helpottaa asennusta. Saatavilla myös ja öljyntäyttymishälytin (OMS-1). Tyhjennystarveilmoitus saadaan liitettyä helposti osaksi kiinteistöautomaatiojärjestelmää.

Hiekanerotinkouru erottelee tehokkaasti hiekan, lietteen sekä muut kiintoaineet pesuvesistä.

Hiekanerotinkourut

Hiekanerotinkourujen valikoimasta löydät luotettavan ja toimivan ratkaisun kaikkiin kohteisiin, joissa halutaan estää viemäriin kulkeutuvan hiekansekainen lietteen aiheuttamat toimintahäiriöt. Hiekanerotinkouru erottelee tehokkaasti hiekan, lietteen sekä muut kiintoaineet pesuvesistä.

HERO-hiekanerotinmallistosta löydät ratkaisun kaikkiin kohteisiin.

Hiekanerottimet HERO

HERO-hiekanerottimien valikoimasta löydät luotettavan ja toimivan ratkaisun kaikkiin kohteisiin, joissa halutaan estää viemäriin kulkeutuvan hiekansekainen lietteen aiheuttamat toimintahäiriöt. HERO-hiekanerotin voidaan tarvittaessa varustaa lietehälyttimellä (Sandset-1000). Tyhjennystarveilmoitus saadaan liitettyä helposti osaksi kiinteistöautomaatiojärjestelmää.

REPO-rasvanerottimien valikoimasta löydät sekä ulko- että sisäasennusmalliset erottimet

Rasvanerottimet REPO

REPO-rasvanerottimien valikoimasta löydät sekä ulko- että sisäasennusmalliset erottimet kohteisiin, joissa halutaan estää viemäriin kulkeutuvan rasvan aiheuttamat toimintahäiriöt. REPO-rasvanerottimen mukana toimitetaan vakiovarusteena rasvanerotustilan täyttymistä ja erottimen padottamista seuraava hälytin (RH-TK-602). Tyhjennystarveilmoitus saadaan liitettyä helposti osaksi kiinteistöautomatiikkaa.

Sadevesien BYFLOW-erotinjärjestelmää käytetään, kun kohteessa tarvitaan pieneen tilaan sopivaa erotinjärjestelmää.

Sadevesien byflow-erotinjärjestelmä

Sadevesien BYFLOW-erotinjärjestelmää käytetään, kun kohteessa tarvitaan pieneen tilaan sopivaa erotinjärjestelmää. BYFLOW-järjestelmällä öljynerottimen kokoa voidaan pienentää kolmannekseen. Tällöin 2/3 vedestä johdetaan öljynerotinjärjestelmän ohi virtauksensäätökaivon kautta. Vesi ohjataan hiekanerottimen ja öljynerottimen ohi suoraan näytteenottokaivoon. Virtauksensäädin on kertasääteinen.

EPO-öljynerottimien valikoimasta löydät sekä luokan I että luokan II öljynerottimet.

ÖLJYNEROTTIMET LK 1 EPO

EPO-öljynerottimien valikoimasta löydäT luokan I öljynerottimet. EPO-öljynerotin asennetaan kokoojakaivoksi puhdistamaan esim. HERO hiekanerottimilta tulevat jätevedet. EPO-öljynerottimen mukana toimitetaan vakiovarusteena atex-hyväksytty erotustilan täyttymishälytin (OMS-1), joka ilmoittaa öljyn varastotilan täyttymisestä tai padottamisesta. Tyhjennystarveilmoitus saadaan liitettyä helposti osaksi kiinteistö-automatiikkaa.

EPO-öljynerottimien valikoimasta löydät sekä luokan I että luokan II öljynerottimet.

ÖLJYNEROTTIMET LK 2 EPO

EPO-öljynerottimien valikoimasta löydät luokan II öljynerottimet. EPO-öljynerotin asennetaan kokoojakaivoksi puhdistamaan esim. HERO hiekanerottimilta tulevat jätevedet. EPO-öljynerottimen mukana toimitetaan vakiovarusteena atex-hyväksytty erotustilan täyttymishälytin (OMS-1), joka ilmoittaa öljyn varastotilan täyttymisestä tai padottamisesta. Tyhjennystarveilmoitus saadaan liitettyä helposti osaksi kiinteistö-automatiikkaa.

Chamber talokaivo

Näytteenottokaivot

Näytteenottokaivot jätevesijärjestelmien ja erotinjärjestelmien näytteenottoa varten.

Tarvikevalikoimasta löydät tarvittavat lisävarusteet erottimeesi: täyttymishälyttimet, GSM-tiedonsiirtoyksiköt ja pikaliitinkotelot.

Tarvikkeet

Tarvikevalikoimasta löydät tarvittavat lisävarusteet erottimeesi: täyttymishälyttimet, GSM-tiedonsiirtoyksiköt ja pikaliitinkotelot.

Tutustu myös

Mitoitusohjelmat

Mitoitusohjelmat on suunniteltu helpottamaan LVI-alan ammattilaisten suunnittelutyötä ja tuotteiden valintaa.

Materiaalipankki

Lataa laatudokumentit, tyyppikuvat, asennusohjeet, esitteet ja hinnasto.

Uutiset

Talokaivon uutiset ja tiedotteet. Voit myös liittyä uutiskirjeemme postituslistalle.

Ota yhteyttä

Contact image TK FI

Petri Rissanen

Myyntipäällikkö, tuotteet

+358105433155

Contact image TK FI

Arto Vesimäki

Myynti: Kaivot, putket, aluelämpöputket, erottimet, viivytys

+358105433147

Contact image TK FI

Jouni Jäntti

Yksikön päällikkö, Tampere

+358105433111

Contact image TK FI

Jesse Juntheikki

Myynti: Kaivot, putket, erottimet

+358105433178

Contact image TK FI

Jerry Rissanen

Tekninen myyjä: Kaivot, Putket, Erottimet

+358105433137

Contact image TK FI

Mikko Palonen

Myynti: Kaivot, putket, aluelämpöputket, erottimet, viivytys

+358105433129

Contact image TK FI

Nina Tanner

Tekninen myyjä: Kaivot, putket, erottimet

+358105433144

Lataukset

Tutustu Talokaivon materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä myyntiimme.

Tuotteet

Talokaivon tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntiimme soittamalla numeroon 010 543 3000 tai laittamalla sähköpostia talokaivo@talokaivo.fi

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse