Tarjoamme apua pumppaamoiden suunnitteluun ja mitoitukseen

Mitoitusohjelmat pumppaamoiden, erottimien ja viivytysputkistojen valintaan

Mitoitusohjelmat suunnittelun tueksi

Mitoitusohjelmat.fi -sivustolta löydät ammattilaisille suunnatut mitoitusohjelmat pumppaamoiden, erottimien ja viivytysputkien mitoittamiseen ja valintaan. Ottamalla mitoitusohjelmat käyttöösi löydät asennuskohteeseesi sopivat ratkaisut helposti ja nopeasti. Mitoitusohjelmat suosittavat suunnittelijalle kohteen mitoitukseen ja tarpeeseen perustuen soveltuvan tuoteyhdistelmän, ja luo siitä tuotekortin tai teknisenpiirustuksen (PDF), jonka voi liittää sellaisenaan kiinteistön suunnittelumateriaaliin.

Pumppaamon mitoitus
Pumppaamon mitoitusohjelma on helppokäyttöinen ja selainpohjainen verkkopalvelu. Mitoitusohjelma auttaa pumppujen, paineputkistojen, pumppaamosäiliöiden, sekä valvonta- ja ohjauslaitteiden valinnassa. Pumppaamon mitoitusohjelman avulla saat suosituksen kohteeseesi parhaiten sopivasta tuotteesta, tai voit määrittää haluamasi tuotteen, jos jo tiedät mitä kohteeseen tarvitset. 

Rasvanerotuksen mitoitus
Rasvanerottimien valintatyökalun avulla saat arvion kohteeseen sopivasta rasvanerotusjärjestelmästä annettuihin lähtöarvoihin perusten.

Viivytysputkiston mitoitus
Viivytysputkiston valintatyökalun avulla saat ehdotuksen kohteeseen sopivasta viivytysputkistosta annettuihin lähtöarvoihin ja sijoitettavaan tilaan perustuen.

mitoitusohjelmia ei ole tarkoitettu korvaamaan osaavan ammattihenkilön arviointikykyä ja asiantuntemusta

Mitoitusohjelman käyttäjän oletetaan hallitsevan näissä ohjelmissa käytetyt laskelmat, mitoituksen ja asentamisen periaatteet, sekä tuntevan niiden vaikutukset tuotteiden käyttökohteisiin, soveltuvuuteen ja mahdollisiin rajoituksiin.

Mitoitusohjelmat.fi auttaa suunnittelussa

Mitoitusohjelmat.fi-sivusto kerää yhteen kaikki Pipelifen ja Talokaivon mitoitusohjelmistot. LVI-suunnittelijoiden ei enää tarvitse pyörittää työpöydillään tuotekatalogeja, millimetripaperia ja taskulaskinta, sillä mitoitusohjelma laskee ja piirtää annettujen lähtöarvojen perusteella kaiken valmiiksi kohteeseen sopivilla tuotteilla. Helppokäyttöiset ohjelmistot tehostavat suunnittelutyötä ja antavat varmasti oikean lopputuloksen. Uusimmat ohjelmistot on tehty yhteistyössä Talokaivon asiantuntijoiden kanssa.

Mitoitusohjelmat.fi auttaa suunnittelussa

Ota yhteyttä

Contact image TK FI

Riitta Hassinen

Myynti: Pumppaamot

+358105433109

Lataukset

Tutustu Talokaivon materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä myyntiimme.

Tuotteet

Talokaivon tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntiimme soittamalla numeroon 010 543 3000 tai laittamalla sähköpostia talokaivo@talokaivo.fi

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse