Hae töihin Talokaivolle

Avoimet työpaikat

Etsimme asiakaslähtöistä ja tavoitteellista aluepäällkköä vakituiseen työsuhteeseen Lietoon. 

Lue lisää ja hae paikkaa Tuocon Oy:n sivujen kautta.

Avoin hakemus

Henkilöstö on Talokaivon menestyksen taustalla. Talokaivolaiset täyttävät asiakaslupaukset, luovat yrityksen tyytyväiset asiakkaat ja tekevät menestyksen mahdolliseksi. Talokaivo jakaa emoyhtiönsä Pipelife Finland Oy:n tavoitteen olla maailman paras työyhteisö. Talokaivon henkilöstöä kehitetään Leadership-, oivallustoiminta- ja Lifefit-ohjelmien kautta.

Olemme kiinnostuneita uusista osaajista vaikkei sinulle sopivia avoimia työpaikkoja olisi juuri nyt tarjolla. Jätä meille avoin hakemuksesi, ja kerro millaista osaamista sinulla on meille tarjota. Olemme yhteydessä sinuun sopivan mahdollisuuden avautuessa. 

Jätä työhakemuksesi


Voit lähettää hakemuksesi liitteet, kuten ansioluettelosi, meille doc, docx, pdf, jpeg, jpg tai png -tiedostomuodoissa. Tiedoston koko ei saa ylittää 5Mb. Jos liitteen lähettäminen lomakkeella ei onnistu, laita se suoraan osoitteeseen rekrytointi@talokaivo.fi.

*  Pakolliset kentät

Henkilötietoasi käsitellään luottamuksellisena. Voit koska tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käyttöön markkinointitarkoituksissa ottamalla yhteyttä +358 10 543 3000 talokaivo@talokaivo.fi Suostumuksen peruminen ei vaikuta henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuuteen ennen perumistasi. Tutustu Tietosuojaselosteeseemme, mikäli haluat tutustua henkilötietojen säilyttämisen, käsittelyn ja tietojen poistamisen yksityiskohtiin.

Lataukset

Tutustu Talokaivon materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä myyntiimme.

Tuotteet

Talokaivon tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntiimme soittamalla numeroon 010 543 3000 tai laittamalla sähköpostia talokaivo@talokaivo.fi

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse