Tiedätkö miten kiinteistösi pumppaamo toimii?

Tiedätkö miten kiinteistösi pumppaamo toimii?

vältä ja ennakoi vesivahingot
smarthubilla

SmartHub on pilvivalvomo, joka mahdollistaa tonttialueen toimilaitteiden etävalvonnan ja hälytykset. SmartHub tarjoaa näkymän järjestelmään, ohjaukseen ja raportointiin. Saatavilla oleva data helpottaa huoltoyhtiöiden toimintaa. SmartHubin teknologia mahdollistaa niin tonttialueilla kuin vesiverkostoissa olevien toimilaitteiden helpon hallinnan. Oli kyseessä yksittäinen kiinteistöpumppaamo tai laajempi kokonaisuus, SmartHub on kohteeseesi sopiva ratkaisu!

SmartHub on käytettävissä mobiililaitteella ja tietokoneella missä ja milloin vain. Tilaamalla etävalvottavan järjestelmän Talokaivolta, saat tunnukset SmartHubiin, josta näet järjestelmän sekä sen sijainnin ja toiminnot. SmartHubiin voi yhdistää useita etävalvottavia järjestelmiä, jotka voi myös liittää Talokaivon huoltopalveluun. SmartHub välittää hälytyksen järjestelmän poikkeavasta tilasta halutuille yhteyshenkilöille. 

Smarthub ja talokaivon huoltopalvelut

kattavat hälytykset

Saat hälytykset kaikista SmartHubiin lii­tetyistä järjestelmätiedoista kuten mittauksista sekä käynti- ja tilatiedoista. Hälytykset välitetään tekstiviestillä tai sähköpostilla halutuille henkilöille. SmartHub tarjoaa kattavat hälytykset sekä mukautettavat hälytysrajat ja -ryhmät.

hälytysten vastaanottopalvelu

Kaikille SmartHubiin liitetyille laitteille on saatavissa 24 tuntia vuorokaudessa toimiva huoltopäivystys. SmartHub välittää hälytyksen Talokaivon valvontakeskukseen, josta Talokaivon huolto toimii sopimuksen mukaisesti.

ennakointi ja huoltotyöt

SmartHubin avulla toimilaitteiden toimintaa ja kuntoa on helppo seurata ja ylläpitää etävalvonnan ansiosta. Mahdollinen ongelma voidaan havaita ja korjata ennen kuin se aiheuttaa isompaa haittaa. Tutustu myös Talokaivon tarjoamiin vuosihuoltopalveluihin.

monipuoliset etäyhteydet

Kaikki Talokaivon pumppaamot, kaivot sekä hulevesisäiliöt ja -kasetit voidaan varustaa etäyhteydellä ja liittää SmartHubiin. Etäyhteys järjestelmän ja SmartHub-pilvivalvomon välillä mahdollistaa hälytykset ja järjestelmän etävalvonnan. Etäyhteys ja SmartHub on myös jälkiasennettavissa muiden valmistajien laitteisiin. 

käyttöönottopalvelu

Tilaamalla käyttöönottopalvelun Talokaivon asiantuntijalta, varmistat laitteiston toimivuuden ensihetkestä lähtien. Käyttöönotto- ja sähköturvallisuusmittausraportit sekä laitteen rekisteröinti, takuu ja huoltohistoriatiedot ovat tallessa yhdessä paikassa SmartHubissa. 

saneerauspalvelu

Vanhaan pumppaamoon voidaan päivittää etävalvottava ja -ohjattava älykäs järjestelmä Talokaivon valikoimasta. Myös Isoveli-asiakkaamme voivat siirtyä käyttämään SmartHub-pilvivalvomoa. Kysy lisää huoltopalvelusta.

Tutustu smarthub-ratkaisuihin

Tutustu SmartHub-ratkaisuihin tuotetietokannasta. Mikäli et löydä valikoimasta suoraan kohteeseesi sopivaa ratkaisua, autamme mielellämme myös räätälöitävien ratkaisujen kanssa.

ÄLYKÄSTÄ PINNANMITTAUSTA

Laitekaivon optimaalisen toiminnan ja laitteiden pitkäikäisyyden varmistat laitekaivon olosuhdeseurannalla. Älykkäällä pintavahdilla saat reaaliaikaista tietoa kaivon sisälämpötilasta, kosteudesta ja sinne mahdollisesti kertyvästä vedestä. Laitekaivon kannen asennon reaaliaikainen valvonta onnistuu asentamalla pintavahdin kanteen. Laitekaivon olosuhteita valvomalla, voidaan välttää esimerkiksi jäätymisen tai ylikuumenemisen aiheuttamat laiterikot. Olosuhdevalvonta tuo etäällä olevat järjestelmät ulottuvillesi ja mahdollistaa huollon oikea-aikaisuuden.

Tarkastele kaivojen ja säiliöiden pinnankorkeuden vaihteluita älykkään pintavahdin avulla. SmartHub lähettää hälytyksen poikkeavasta tilasta määritetylle yhteyshenkilölle. Reaaliaikainen data ja hälytykset mahdollistavat nopean reagoinnin ja vikojen korjaamisen ennen kuin vakavampia vahinkoja tai toimintahäiriöitä ehtii syntyä. Hälytys on mahdollista yhdistää myös 24/7 toimivaan huoltopalveluumme. 

Älykäs pintavahti tarjoaa nopean, luotettavan ja helpon mit­tatavan patokaavamittauksiin. Talokaivolta löytyy patokaavat V-, U- ja suorakaidepatojen mittauksiin. Pintavahdilla on helppo seurata myös mahdollisia vesiverkostoylivuotoja. 

Älykkäät pumppaamot

Mittaa perusvesipumppaamoiden pinnankorkeutta ja lämpötilaa älykkäällä pintavahdilla. Pumppaamon toimintaa valvomalla havaitset mahdolliset häiriöt ennen kuin niistä aiheutuu suurempaa haittaa ja mahdollisia lisävahinkoja. Mittausten aikaväli sekä hälytysrajat määritetään käyttöönottovaiheessa. SmartHub lähettää hälytyksen reaaliajassa määritetylle yhteyshenkilölle tekstiviestillä tai sähköpostilla. SmartHub toimii nettiselaimella ja mobiililaitteilla, joten pumppaamon olosuhteita on helppo seurata missä ja milloin vain.

Älykäs hälytysvalo on yhden pumpun jäte- ja hulevesipumppaamoiden sähkökeskukseen (24V) kytkettävä LoRa-etäyhteys ja hälytysvalo yhdessä paketissa. SmartHub-pilvivalvomo helpottaa huoltotoimenpiteiden suunnittelua tarjoamalla näkymän pumppaamon tila- ja käyntitiedolle sekä lämpösuojalle. Älykäs hälytysvalo on helppo asentaa ja käyttöönottaa myös jälkikäteen.

Ratkaisu koostuu varustellusta (1–2 pumpun) pumppaamosta ja valmiiksi ohjelmoidusta Jazz-ohjauskeskuksesta. Ohjauskeskus valvoo ja ohjaa pumppaamon toimintoja. Jazz-ohjauskeskus on suunniteltu jäte-, sade- ja perusvesipumppaamoihin. Etäyhteysvalmiudella varustettu Jazz on yhteensopiva kaikkien pumppaamoiden kanssa. Toiminnallisuudet kattavat raja-arvo- ja hälytysasetukset, pumpun käynnistyksen ja sammutuksen sekä käyntiajanseurannan. Ohjauskeskus voidaan jälkiasentaa olemassa oleviin pumppaamoihin.

Ratkaisu koostuu varustellusta (1–2 pumpun) pumppaamosta ja valmiiksi ohjelmoidusta Jazz-LoRa-ohjauskeskuksesta, joka valvoo ja ohjaa pumppaamon toimintoja. Jazz-LoRa-ohjauskeskus on suunniteltu jäte-, sade- ja perusvesipumppaamoihin. Etävalvottava Jazz-LoRa on yhteensopiva kaikkien pumppaamoiden kanssa. Toiminnallisuudet kattavat raja-arvo- ja hälytysasetukset. Ohjauskeskus voidaan jälkiasentaa olemassa oleviin pumppaamoihin. 

Ratkaisu koostuu varustellusta (1–2 pumpun) pumppaamosta ja valmiiksi ohjelmoidusta JazzMin-ohjauskeskuksesta, joka valvoo ja ohjaa pumppaamon toimintoja. Etäohjattava ja etähallittava JazzMin-ohjauskeskus on suunniteltu jäte-, sade- ja perusvesipumppaamoihin ja se on yhteensopiva kaikkien pumppaamoiden kanssa. JazzMin-ohjauskeskus soveltuu myös haastaviin kiinteistö-, linja- ja tulvapumppaamo kohteisiin. Toiminnallisuudet kattavat raja-arvo- ja hälytysasetukset, pumppujen yhtäaikaiskäytön, pumpun tilatietojen hallinnan ja käyntiajanseurannan. Ohjauskeskus voidaan jälkiasentaa olemassa oleviin pumppaamoihin. 

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous SmartHub-ratkaisusta. 

Tilaa maksuton kuntokartoitus

Kuntokartoituksessa Talokaivon asiantuntija arvioi laitteistosi kunnon. Samalla voidaan sopia etävalvonnan liittämisestä nykyiseen laitteistoon.

Tutustu mitoitusohjelmiin

Mitoitusohjelmat on suunniteltu helpottamaan LVI-alan ammattilaisten suunnittelutyötä ja tuotteiden valintaa.

Materiaalipankki

Lataa laatudokumentit, tyyppikuvat, asennusohjeet, esitteet ja hinnasto.

Ota yhteyttä

Mihin sinä käyttäisit SmartHubia? Kerro se meille!

Contact image FI/TK Palonen Teemu

Teemu Palonen

Palvelumyynti

+358105433130

Lataukset

Tutustu Talokaivon materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä myyntiimme.

Tuotteet

Talokaivon tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntiimme soittamalla numeroon 010 543 3000 tai laittamalla sähköpostia talokaivo@talokaivo.fi

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse