Pumppaamot pieneen ja suureen kohteeseen

Pumppaamot pieneen ja suureen kohteeseen

Räätälöidyt pumppaamot kohteeseesi

Talokaivon pumppaamovalikoimasta löydät ratkaisut niin omakotitalojen, rivitalojen, kerrostalojen kuin liike- ja teollisuuskiinteistöjen jäte-, perus- ja sadevesien pumppaamiseen. Löydät meiltä sopivat pumppaamot myös kunnallistekniikan vaativiin kohteisiin. Valmistamme pumppaamot asiakkaalta saatujen mittojen mukaan, mikä helpottaa työmaalla pumppaamon asennusta ja liittämistä verkostoon. Laaja ja laadukas pumppaamoiden komponenttivalikoima helpottaa sopivan ratkaisun löytymistä. 

Kaikki pumppaamomme valmistetaan EN 12050 standardin mukaan ja ne on CE-merkitty. Pumppaamot ovat kestäviä, keveitä ja helppo asentaa työmaalla. Pumppaamosäiliön muoto vähentää erillisankkuroinnin tarvetta. Toimittamalla meille valmiit suunnitteluasiakirjat, saat tarjouksen yksilöllisistä pumppaamoratkaisuista. Meillä on ammattitaitoinen pumppaamotiimi ja nopeat toimitusajat, joten ota rohkeasti yhteyttä.

>> TUTUSTU pumppaamovalikoimaan <<

Pumput

Pumppuvalikoimamme koostuu tunnetuista ja luotettavista merkeistä, kuten Flygt ja Lowara. Pumppumalli valitaan ja mitoitetaan aina kohteen tarpeisiin sopivaksi. Jätevesipumppaamoihin valitaan kovametallisilppurilla varustetut pumput ja sade- ja perusvesipumppaamot varustellaan vortex- tai solapyörällä. Pumppuja suojaavat kaksinkertaiset mekaaniset tiivisteet. Pienissä perus- ja sadevesipumpuissa on oma sisäänrakennettu käynnistysautomatiikka.

Venttiilit

Pumppaamoissa on laadukkaat pallo- tai kumiluistiventtiilit. Jätevesipumppaamot varustetaan aina pallotakaiskuventtiilein. Pienet perusvesipumppaamot varustetaan läppätakaiskuventtiileillä.

Ohjauskeskus

Pumppaamoiden ohjauskeskuksessa on automaattisulakkeille varustettu ryhmäkeskusosa. Ohjauskeskus on mitoitettu riittäväksi ohjauselektroniikalla. Pinnanohjaus toteutetaan pintavipoilla, paineantureilla tai apunesteessä olevilla elektrodeilla.

Tutustu myös

Talokaivo on kehittänyt suunnittelijoiden avuksi helppokäyttöisen pumppaamon mitoitusohjelman.

Mitoittaminen

Talokaivo on kehittänyt suunnittelijoiden avuksi helppokäyttöisen pumppaamon mitoitusohjelman, jossa suunnittelet ja valitset pumpun, pumppaamosäiliön ja pumppaamon ohjauksen Talokaivon pumppaamovalikoimasta. 

Talokaivo tarjoaa pumppaamoiden ja erottimien etävalvontaan ja -hallintaan Isoveli-valvontasovelluksen.

Etävalvonta ja -hallinta

Talokaivo tarjoaa pumppaamoiden ja erottimien etävalvontaan ja -hallintaan Isoveli-valvontasovelluksen. Isoveli pumppaamoseuranta on valmiiksi asennettuna Talokaivon Ylivoima, Voima ja Vinha pumppaamoihin ja se voidaan jälkiasentaa myös muiden valmistajien laitteisiin. 

Asennus ja huoltopalvelu

Asennus ja huoltopalvelu

Talokaivolta saat halutessasi myös pumppaamoiden asennuksen, käyttöönotot, käyttökoulutuksen, kausihuollot, hälytyskäynnit sekä pumppaamoiden ja erottimien seurantapalvelun. 

Materiaalipankki

Lataa laatudokumentit, tyyppikuvat, asennusohjeet, esitteet ja hinnasto.

Uutiset

Talokaivon uutiset ja tiedotteet. Voit myös liittyä uutiskirjeemme postituslistalle.

Ota yhteyttä

Contact image TK FI

Riitta Hassinen

Myynti: Pumppaamot

+358105433109

Contact image TK FI

Jussi Längman

Myynti: Pumppaamot

+358105433123

Lataukset

Tutustu Talokaivon materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä myyntiimme.

Tuotteet

Talokaivon tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntiimme soittamalla numeroon 010 543 3000 tai laittamalla sähköpostia talokaivo@talokaivo.fi

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse