Tiedote asiakkaillemme

19. maaliskuuta 2020

Maailma ympärillämme on muuttunut lyhyessä ajassa merkittävästi, ja asiakkaistamme sekä henkilöstöstämme huolehtiminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että voimme taata turvallisen ja jatkuvan toiminnan, ja että koronaviruksen vaikutukset jäävät mahdollisimman vähäisiksi niin asiakkaillemme, työntekijöillemme kuin muillekin sidosryhmille.

Seuraamme koronavirukseen liittyvää viranomaistiedotusta tarkasti, ja teemme toimenpiteitä suositusten mukaisesti: Panostamme hyvään käsihygieniaan, tehostamme toimipaikkojemme siisteyttä ja pidämme palaverimme etänä.

Koronavirusepidemialla ei toistaiseksi ole vaikutusta tuotteidemme saatavuuteen tai toimituksiin. Talokaivon myynti, huolto ja huollon päivystyspalvelu palvelevat normaalisti. Tuotamme tuotteita asiakkaiden toiveisiin normaaliin tahtiin, ja kaivoyksikkömme ovat avoinna aukioloaikojensa mukaisesti. Pyydämme kuitenkin huomioimaan alihankkijoihimme liittyvät mahdolliset toimitusaikamuutokset.

Välttääksemme ylimääräistä kanssakäymistä pyydämme asiakkaita lähestymään meitä ensisijaisesti sähköisesti tai puhelimitse.

>>Koronaohjeet Talokaivolla<<

Tiedote asiakkaillemme

Lisätietoja

Contact image TK FI

Petri Rissanen

Myyntipäällikkö, tuotteet

+358927448401

Lataukset

Tutustu Talokaivon materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä myyntiimme.

Tuotteet

Talokaivon tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntiimme soittamalla numeroon 092744840 tai laittamalla sähköpostia talokaivo@talokaivo.fi

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse