Koronaviruksen huomioiminen toiminnassamme

Kokoamme tälle sivulle ohjeita ja tiedot toimintamuutoksista tiedoksi asiakkaillemme sekä muille yhteistyökumppaneillemme. Lisäämme ja päivitämme ohjeistustamme aina tilanteen muuttuessa.

Asiakkaistamme sekä henkilöstöstämme huolehtiminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että koronaviruksen vaikutuksen jäävät mahdollisimman vähäisiksi, ja voimme taata turvallisen ja jatkuvan toiminnan. Seuraamme tarkasti viranomaistiedotteita ja THL:n ohjeita toiminnassamme, ja olemme tehneet monia toimenpiteitä toimipaikoillamme.

Koronavirusepidemialla ei ole toistaiseksi vaikutusta tavarantoimituksiin tai tuotteidemme saatavuuteen. Pyydämme kuitenkin huomioimaan alihankkijoihimme liittyvät mahdolliset toimitusaikamuutokset.

Päivitetty 22.2.2021

NÄITÄ NOUDATAMME 

 

 • Toimipisteemme eivät toistaiseksi ota vastaan asiakkaita tai muita vierailijoita. Toimipaikkojemme nouto-ohjeet löytyvät tämän ohjeen lopusta.  
 • Toimipisteissämme työskentelevät vain oireettomat henkilöt, suosimme myös mahdollisuuksien mukaan etätyötä
 • Pidämme kaikki sovitut palaverit asiakkaidemme ohjeistuksia noudattaen, pääsääntöisesti etävälineillä tai pienryhmissä viranomaisten turvaohjeistuksia noudattaen
 • Ulkomaan matkat on toistaiseksi kielletty, ja ulkomailta palanneet työntekijämme noudattavat 10 vrk suositeltua karanteeniaikaa. Vältämme myös kotimaan matkailua.
 • Panostamme kaikilla toimipisteillämme hyvään käsihygieniaan, työskentelemme väljästi ja vältämme ylimääräisiä kontakteja
 • Vältämme buffet-lounaita ja huolehdimme tavallista tarkemmin taukotilojemme siisteydestä
 • Noudatamme maskisuosituksia ja huolehdimme maskien saatavuudesta tapaamisissa

 

TOIMENPITEET TOIMIPISTEISSÄMME JA OHJEET KAIVOYKSIKÖISSÄMME ASIOIVILLE


Myynti ja huolto

Välttääksemme ylimääräistä kanssakäymistä pyydämme asiakkaita lähestymään meitä ensisijaisesti sähköisesti tai puhelimitse.


Kaivoyksiköt

 • Tuotannon, logistiikan ja kuljettajien työntekijöiden turvallisuutta lisätään minimoimalla fyysiset kohtaamiset, huolehtimalla työntekijöiden turvaetäisyyksistä ja toimipaikkojen vierailuja rajoittamalla.
 • Olemme toistaiseksi rajoittaneet ulkopuolisten pääsyä myös logistisiin tiloihimme. Kuljetusliikkeiden ja kuljettajien kanssa on sovittu erityisjärjestelyistä, joiden avulla kuljetuksiin liittyvä paperityö saadaan hoidettua turvallisesti.
 • Vantaan toimipaikkamme noudot tapahtuvat pääportin lähettämöstä. Olemme rajoittaneet pääsyä lähettämöön ja kommunikoimme pääasiallisesti vain ikkunaluukun kautta. 
 • Kaivoyksiköidemme noudoissa pyydämme ottamaan yhteyttä etukäteen alla oleviin numeroihin

Vantaa: Asmo Meriläinen 040 027 5058
Tampere: Jouni Jäntti 040 900 4256 
Lieto: Ari Soikkeli: 045 807 9610 ja Veli Jääskeläinen: 040 545 3567

Tiedote

Lataukset

Tutustu Talokaivon materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä myyntiimme.

Tuotteet

Talokaivon tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntiimme soittamalla numeroon 010 543 3000 tai laittamalla sähköpostia talokaivo@talokaivo.fi

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse