Oulun kaivoyksikkö yhdistetään Pipelifen toimintojen yhteyteen

Talokaivo Oulun toiminta Hiltusentiellä lakkaa marraskuun lopussa. Siirto ei vaikuta Talokaivon asiakkuuksiin.

Talokaivo Oulun toimipiste sulautetaan 1.12.2019 lähtien osaksi Pipelifen Iin tehtaan kaivotuotantoa. Oulun toimipiste lopettaa toimintansa Hiltusentiellä 30.11.2019, jonka jälkeen toimitukset hoidetaan yhtiöiden muista toimipisteistä. Sulauttamisen tavoitteena on turvata kaikissa olosuhteissa parempi ja tehokkaampi palvelu Talokaivon asiakkaille.

Muutoksella ei ole vaikutusta Talokaivon Oulun alueen asiakkuuksien hoitamiseen, voimassaoleviin sopimuksiin, tarjouksiin tai toimituksiin. Oulun toimipisteen asiakkaat voivat olla yhteydessä jatkossakin Talokaivon palvelevaan myyntiin alueen kaivo-, pumppaamo- ja erotintarpeissa.

Tuotteita voi noutaa Oulun toimipisteestä 30.11. asti. Tämän jälkeen tuotenoudoista voit olla yhteydessä Harri Panulaan soittamalla numeroon 040 143 0304 tai laittamalla sähköpostia harri.panula@talokaivo.fi.

Tuotantojen yhdistäminen turvaa toiminnan kehittämisen

Talokaivon asiakaslupauksen ydin on nopeat ja luotettavat toimitukset. Tämän varmistamiseksi yhtiöt ovat jo pidemmän aikaa harkinneet alueen kaivotuotantojen uudelleen organisoimista. Joulukuusta 2019 lähtien Iissä kaivoja valmistavat Talokaivo Oulun ja Pipelifen Iin tehtaan osaajat.

”Talokaivolla ja sen emoyhtiö Pipelifella on ollut Oulun talousalueella kaksi kaivotuotantoyksikköä. Näiden tuotantojen yhdistäminen mahdollistaa tehokkuuden ja toiminnan kehittämisen edelleen. Lisäksi toimintojen yhdistäminen tuo parannusta palvelukykyymme. Uskomme verkostomme avulla kykenevämme palvelemaan Talokaivon ja Pipelifen asiakkaita entistä paremmin myös Oulun talousalueella”, kertoo Talokaivon yksikön johtaja Åke Siltala.

Talokaivon kaivoyksiköt sijaitsevat Keravalla, Tampereella ja Liedossa. Pipelifen kaivoyksiköt sijaitsevat Iissä, Jyväskylässä ja Joensuussa. Nämä toimipisteet tarjoavat asiantuntevaa palvelua ja luotettavia toimituksia lähellä asiakasta niin kaivojen, erottimien, pumppaamoiden, laitekaivojen kuin muoviputkienkin osalta.

Talokaivo Oulu

Lisätietoja

Lataukset

Tutustu Talokaivon materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä myyntiimme.

Tuotteet

Talokaivon tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntiimme soittamalla numeroon 010 543 3000 tai laittamalla sähköpostia talokaivo@talokaivo.fi

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Talokaivolle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse