Choose your region
YHTEYSTIEDOT |  Talokaivo Oy
Menu

Talokaivo Oy

Luonnollinen valinta

Talokaivo Oy on suomalainen, vuonna 1988 perustettu, muovituotteita valmistava yritys, joka kuuluu Pipelife Finland Oy konserniin. Pipelife Finland Oy on osa kansainvälistä ja pohjoismaiden johtavaa muoviputkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta.

Talokaivo Oy on Suomen suurin kaivotoimittaja. Talokaivo Oy suunnittelee, valmistaa ja myy jäte- ja sadevesiverkostojen kaivo- ja pumppaamojärjestelmiä, haja-asutusalueiden jätevesijärjestelmiä ja hulevesien hallintajärjestelmiä.

Talokaivon tuotevalikoimaan kuuluvat: sadevesi-, perusvesi-, jätevesi- ja salaojakaivot, venttiilikaivot, erottimet, pumppaamot, putket, haja-asutusalueen jätevesijärjestelmät sekä eristetyt aluelämpöjärjestelmät. Kattavan tuotevalikoiman, vankan osaamisen ja pitkän kokemuksen ansiosta pystymme toimittamaan laajoihin projekteihin räätälöityjä kokonaistoimituksia. Lisäksi osaamme toteuttaa muovituoteratkaisuja asiakkaiden erityistarpeisiin. Kysy mittalaitekaivojamme, hulevesijärjestelmiä tai säiliöitämme.

Talokaivo Oy tarjoaa tuoteliiketoiminnan lisäksi myös palveluita Etelä-Suomen alueen asiakkailleen. Tarjoamme palvelua pumppaamoiden, öljynerotinten, kaivojen ja jätevesijärjestelmien huoltamiseen ja ylläpitämiseen.  

Pyrimme auttamaan asiakkaitamme ja löytämään heille parhaiten tilanteeseen soveltuvan ratkaisun joustavan palvelun, nopean toimitusajan ja aktiivisen tuotekehityksemme avulla. Kotimaisuus, ympäristö, korkea laatu sekä vastuullinen tuotanto ovat olleet jo vuosien ajan Talokaivo Oy:n tärkeimmät arvot.

Talokaivon vankka kokemus ja nopea reagointi kyky yhdistettynä kansainvälisen Pipelife konsernin tarjoamiin resursseihin antaa meille loistavat edellytykset kohdata muuttuvien markkinoiden haasteet nyt ja myös tulevaisuudessa.  Talokaivo on luotettavan toimittaja merkittäviin investointeihin.

Palveleva ja ammattitaitoinen henkilöstömme  palvelee sinua Vantaalla, Liedossa ja Tampereella.

talokaivo-lippu-300x200