Choose your region
YHTEYSTIEDOT |  Talokaivo Oy
Menu

Tuotteet

Kaivot

Talokaivo on Suomen suurin kaivotoimittaja

Kaivovalikoimastamme löydät kaikki kohteeseesi tarvittavat kaivot. Valittavana tilauksesta tehtävät mittatilauskaivot ja pakettikaivot. Kaivot on tarkoitettu sekä perusvesi-, sadevesi- että jätevesikäyttöön tai ne toimivat toimilaitteiden asennustilana. Vuosien kokemuksella ja satoja tuhansia kaivoja tehneenä löydämme sinulle parhaat ratkaisut.

Erottimet

Kattava erotinmallisto Talokaivolta

Erotinmallistostamme löydät luotettavan, ympäristöystävällisen ja toimivan ratkaisun kaikkiin kohteisiin. Valikoimamme kattaa rasvanerottimet, öljynerottimet, hiekanerottimet ja lattiakaivoerottimet.

Pumppaamot

Pumppaamot osana Talokaivon laajaa tuoteperhettä

Talokaivo Oy:n laaja kiinteistöpumppaamovalikoima soveltuu erinomaisesti talonrakentamisen tarpeisiin. Pumppaamot käyvät omakoti-, rivi- ja kerrostalokohteiden sekä liike- ja teollisuuskiinteistöjen jäte-, perus- ja sadevesien pumppaamiseen. Kookkaimmat pumppaamot soveltuvat hyvin myös kunnallistekniikan vaativiin kohteisiin.

Putket

Talokaivolla laaja putkivalikoima

Talokaivon valikoima kattaa kaiken tarvittavan hulevesi tai viemäröintijärjestelmien rakentamiseen.

Jätevesijärjestelmät

Kattava jätevesitietopankki - puhdastulevaisuus.fi

Talokaivon jätevesijärjestelmät löydät osoitteesta www.puhdastulevaisuus.fi. Sivustolla voit tutustua jätevesien puhdistamisen menetelmiin, lainsäändäntöön ja jätevesien puhdistusjärjestelmiin.

Terrendis vesi- ja lämpöjohdot

Monipuolinen Terrendis valikoima Talokaivolta

Terrendis soveltuu käytettäväksi hyvin monenlaisissa käyttökohteissa; lämpöjohtona elintarviketeollisuudessa, käyttövesijohtona jäähdytysjärjestelmissä ja aluelämmönjaossa, kemikaalinsiirtojohtona uima-altaissa ja monissa erikoisratkaisuissa.

Huolto

Huoltopalvelu Talokaivolta

Talokaivo Oy:llä on oma huoltoyksikkö, joka käyttöönottaa, korjaa ja huoltaa Talokaivo Oy:n omia pumppaamo- ja erotinmalleja. Huoltamalla tuotteet säännöllisesti, taataan niiden toimivuus ja pitkä käyttöikä.

Myynti- ja toimitusehdot

Tutustu Talokaivo Oy:n voimassa oleviin myynti- ja toimitusehtoihin.