Choose your region
YHTEYSTIEDOT |  Talokaivo Oy
Menu

Palvelut

Huoltopalvelu Talokaivolta

Talokaivo tarjoaa asiakkailleen pumppaamoihin, erottimiin ja muovihitsauskoneisiin liittyvää huoltopalvelua. Huoltopalvelumme kautta saat pumppaamoiden ja erotinjärjestelmien käyttöönottopalvelun sekä muovihitsauskoneiden huolto- ja korjauspalveluita.

Huoltopalvelusta saat pumppaamoiden ja erotinjärjestelmien toiminnan ylläpitävän huoltopalvelun. Voit turvata Talokaivo pumppaamon ja erotinjärjestelmän sekä muovihitsauskoneiden toimintakyvyn ja pitkän käyttöiän tekemällä huoltosopimuksen.

Kehitämme huoltopalveluamme asiakkaiden tarpeiden, heidän kiinteistöhallintajärjestelmien ja laitteistojen vaatimustason kasvaessa. Nopea huoltopalvelumme on saatavissa joko oman huolto-organisaatiomme tai yhteistyökumppaneiden kautta koko Suomeen.

Katso kaikki huollon yhteystiedot täältä.

Muovihitsauskoneiden huolto

Talokaivo tarjoaa Fusamatic, ATS- ja Caldertech-sähkömuhvihitsauskoneiden ja ITS-puskuhitsauskoneiden huolto- ja korjauspalvelun Keravan toimipisteessä (Terästie 5).

Ota yhteyttä: Jani Siltala, puh. 040 545 6656

Pumpaamo- ja erotinhuolto

Pumppaamot ja erottimet vaativat toimiakseen säännöllistä huoltoa. Huolehdi järjestelmän toimivuudesta ja anna valtuutetun huoltopalvelun toteuttaa pumpaamosi tai erotinjärjestelmän huoltotoimenpiteet.

Isoveli pumppaamoseuranta

Isoveli pumpaamoseuranta on verkkopohjainen seurantapalvelu pumppaamoiden ja erottimien etävalvontaan ja -hallintaan. Isoveli valvoo väsymättä puolestasi.

Pumppamoiden käyttöönottopalvelu

Talokaivo tarjoaa Vinha, Voima, Ylivoima ja Varma pumppaamoihin ja erottimiin käyttöönottopalvelun. Tilaamalla käyttöönoton asiantuntijalta varmistat laitteesi toimivuuden ensihetkistä lähtien.

talokaivo-huoltoautot-2017-300
huolto-300