Choose your region
YHTEYSTIEDOT |  Talokaivo Oy
Menu

Talokaivo huoltopalvelut

Talokaivo tarjoaa pumppaamoihin ja erottimiin liittyviä palveluita. Talokaivon palveluvalikoima kattaa käyttöönotot, kausihuollot, hälytyskäynnit sekä pumppaamoiden ja erottimien seurantapalvelun.

Huoltopalvelumme kautta saat pumppaamoiden ja erotinjärjestelmien käyttöönotto-, saneeraus- ja korjauspalveluita. Tekemällä kanssamme huoltosopimuksen takaat pumppaamoille ja erottimille toimintavarman ja pitkän käyttöiän.

Huoltopalvelumme on kehitetty yhdessä kiinteistöhuollon, kiinteistöautomaation ja isännöinnin ammattilaisten kanssa, heidän kiinteistöhallintajärjestelmien ja laitteistojen vaatimustason kasvaessa. Huoltopalvelumme on saatavissa joko oman huolto-organisaatiomme tai yhteistyökumppaneidemme kautta koko Suomeen.

Katso kaikki huollon yhteystiedot täältä.

Käyttöönottopalvelu

Talokaivo tarjoaa käyttöönottopalvelun Talokaivo erottimille sekä Vinha, Voima, Ylivoima ja Varma pumppaamoille. Tilaamalla käyttöönoton asiantuntijalta varmistat laitteesi toimivuuden ensihetkistä lähtien.

Huoltosopimus

Huolehdi laitteistosi toimivuudesta ja tee huoltosopimus Talokaivon kanssa. Huoltosopimus turvaa pumppaamon ja erottimien toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän.

Saneerauspalvelu

Talokaivo tarjoaa pinnanohjauslaitteiden saneerauksen kaikkien valmistajien pumppaamoihin.

Isoveli pumppaamoseuranta

Isoveli pumpaamoseuranta on verkkopohjainen seurantapalvelu pumppaamoiden ja erottimien etävalvontaan ja -hallintaan. Isoveli valvoo väsymättä puolestasi.

Pumppaamon mitoitusohjelma

Pumppaamon mitoitusohjelmalla suunnittelet ja valitset helposti pumpun, pumppaamosäiliön ja pumppaamon ohjauksen Talokaivon pumppaamovalikoimasta.

talokaivo-huoltoautot-2017-300
huolto-300