Choose your region
YHTEYSTIEDOT |  Talokaivo Oy
Menu

Isoveli pumppaamoseuranta

Isoveli pumppaamoseuranta on verkkopohjainen pumppaamon etävalvonta- ja hallintajärjestelmä, joka valvoo pumppaamon tilaa väsymättä puolestasi.

Isoveli pumppaamoseuranta on verkkopohjainen pumppaamoiden ja erottimien etävalvonta- ja hallintajärjestelmä. Järjestelmä voidaan integroida myös kiinteistövalvontajärjestelmään. Isoveli valvoo väsymättä pumppaamon tilaa puolestasi.

Talokaivon Isoveli pumppaamoseurantajärjestelmä on älykäs laajennusmoduuli Talokaivo sadevesi-, jätevesi- ja perusvesipumppaamoiden valvontaan ja etähallintaan. Isoveli koostuu pumppaamon ohjaus- keskukseen asennettavasta viestintämoduulista ja verkkosovelluksesta, jolla voit valvoa pumppaamon toimintaa, tilaa ja hälytyksiä.

Isoveli pumppaamoseuranta- ja ohjausjärjestelmä kertoo pumppaamon nykytilan, nestepinnan tasot, pumppujen tuoton ja kumulatiivisen vesimäärän, toimintaennusteen, hälytykset, sekä raportointitietoa toiminnasta. Talokaivon Isoveli pumppaamoseurantasovelluksessa pumppaamon valvontatiedot ja hälytykset ovat reaaliaikaisesti nähtävissä verkkopalvelussa, kaikissa mobiililaitteissa.

Isoveli lähettää hälytyksen halutuille vastaanottajille tai huoltopalveluasiakkaille Talokaivon valvontakeskukseen. Isoveli pumppaamoseuranta on asennettuna Talokaivo Ylivoima, Voima ja Vinha pumppaamoihin.

 

Pyydä tarjous Isoveli pumppaamoseurannasta  talokaivo@talokaivo.fi.

Isoveli yhteistyö Fidelixin kanssa

Näin toimii Isoveli pumppaamoseuranta

Lisätietoa

Jari Reinikainen

Jari Reinikainen

Tekninen myyjä: Valvontajärjestelmät, Isoveli

Lataa vCard
Aki Pelkonen

Aki Pelkonen

Myynti: Pumppaamot, valvontajärjestelmät, tekninen tuki

Lataa vCard
Petri Rissanen

Petri Rissanen

Myyntipäällikkö

Lataa vCard