Choose your region
YHTEYSTIEDOT |  Talokaivo Oy
Menu

Isoveli pumppaamoseuranta

Isoveli pumppaamoseuranta on verkkopohjainen pumppaamon etävalvonta- ja hallintajärjestelmä, joka valvoo pumppaamon tilaa väsymättä puolestasi.

Isoveli pumppaamoseuranta on verkkopohjainen pumppaamoiden ja erottimien etävalvonta- ja hallintajärjestelmä. Järjestelmä voidaan integroida myös kiinteistövalvonta-järjestelmään. Isoveli valvoo väsymättä pumppaamon tilaa puolestasi.

Talokaivon Isoveli pumppaamoseurantajärjestelmä on älykäs laajennusmoduuli Talokaivo sadevesi-, jätevesi-ja perusvesipumppaamoiden valvontaan ja etähallintaan. Isoveli koostuu pumppaamon ohjaus- keskukseen asennettavasta viestintämoduulista ja verkkosovelluksesta, jolla voit valvoa pumppaamon toimintaa, tilaa ja hälytyksiä. 

Isoveli pumppaamoseuranta- ja ohjausjärjestelmä kertoo pumppaamon nykytilan, nestepinnan tasot, pumppujen tuoton ja kumulatiivisen vesimäärän, toimintaennusteen, hälytykset, sekä raportointitietoa toiminnasta. Talokaivon Isoveli pumppaamoseuranta-sovelluksessa pumppaamon valvontatiedot ja hälytykset ovat reaaliaikaisesti nähtävissä verkkopalvelussa, kaikissa mobiililaitteissa.

Isoveli lähettää hälytyksen halutuille vastaanottajille tai huoltopalveluasiakkaille Talokaivon valvontakeskukseen. Isoveli pumppaamoseuranta on asennettuna Talokaivo Ylivoima, Voima ja Vinha pumppaamoihin. Palvelu sisältyy tiedonsiirtokuluineen kaikkiin pumppaamoihin ja 6kk kokeilujakson jälkeen Isoveli pumppaamoseuranta on erillinen lisäpalvelu.

Isoveli yhteistyö Fidelixin kanssa

Katso video

Talokaivo ja Fidelix ovat kehittäneet yhteistyössä Talokaivon pumppaamoihin reaaliaikaisen seurantapalvelun.

Näin toimii Isoveli pumppaamoseuranta

Katso video

Isoveli pumppaamoseuranta tarjoaa turvaa kiinteistön omistajalle ja huoltajalle. 

Lisätietoa

Aki Pelkonen

Aki Pelkonen

Myynti-insinööri

Lataa vCard
Petri Rissanen

Petri Rissanen

Myyntipäällikkö

Lataa vCard