Choose your region
YHTEYSTIEDOT |  Talokaivo Oy
Menu

Kaivot

Talokaivo on Suomen suurin kaivotoimittaja

Ammattitaidolla tehtyjen kaivojen valikoimasta löydät kohteeseesi soveltuvat niin mittatilauskaivot kuin valmiit pakettikaivot.

Mittatilauskaivovalikoima kattaa tuotteet perusvesien- ja sadevesien kokoamiseen sekä jätevesi- ja sadevesiviemäreiden tarkastukseen. Valikoimassa lisäksi aluelämpöjärjestelmien kokooomakaivot, painevesijärjestelmien toimilaitekaivot ja kiinteistöteknissäkohteissa tarvittavat öljynerotuskaivot sekä venttili- ja vesimittarikaivot.

Jos kohteessa tarvitaan erikoiskaivoja, syvälle asennettavaksi tai erityiseen käyttötarkoitukseen, käänny huoletta puoleemme. Joustava asiakaspalvelumme hakee sinulle ratkaisun ja vuosikymmenten kokemus takaavat onnistuneen lopputuloksen vaativampaankin kohteeseen.

Tutustu valikoimaan

Kaivopalvelu

Talokaivon myynnistä saat kaiken tarvitsemasi. Jätä kaivojen laskenta meille ja keskity muihin asioihin. Talokaivon ammattitaitoiset myynti-insinöörit hoitavat kohteesi kaivotoimitukset sovitusti alusta alkaen viimeisen kohteen luovutukseen saakka. Sovittaessa voimme nimetä kohteeseesi oman yhteyshenkilön, joka huolehtii projektista heti ensimmäiset kuvat saatuamme loppuun saakka. 

Pyydä tarjous, tilaa tai tee kaivokortti

Nopein tapa pyytää tarjousta tai tehdä tilaus on käyttää tietokoneella täytettävää 
kaivokorttilomaketta (lataa PDF tästä) tai tulostaa käsin täytettävän lomakkeen (lataa PDF tästä). Koneella täytettävä kaivokortti toimii parhaiten Internet Explorer -selaimella.

Kaivoyksiköiden palvelu

Kaivoyksiköt palvelevat arkisin 07:00-16:00. Katso kaivoyksiköiden yhteystiedot.

Saatavuus

Muista että pakettikaivomme löytyvät kaikkien LVI-tukkuliikkeiden valikoimasta sekä hyvinvarustetuista LVI-liikkeistä. Pakettikaivot noudat kätevästi myös kaivoyksiköstämme Keravalla, Liedossa, Tampereella ja Oulussa. Mittatilauskaivot voit tilata myös LVI-liikkeiden myyntipisteistä.

Toimitusaika

Toimitusaikamme valmiista kuvista on 3 arkipäivää. Pikakaivopalvelumme,Talokaivo Express, antaa mahdollisuuden myös nopeampaan toimitukseen. Toimitamme rajoitetun määrän kaivoja noudettavaksi tai työmaalle saman päivän aikana (huomioi lukumäärärajoitus).

Ota yhteyttä

Esko Tarvudd

Esko Tarvudd

Projektimyynti

Lataa vCard
Arto Vesimäki

Arto Vesimäki

Myynti-insinööri

Lataa vCard
Miikka Eskelin

Miikka Eskelin

Myynti-insinööri

Lataa vCard
Petri Rissanen

Petri Rissanen

Myyntipäällikkö

Lataa vCard
Jouni Jäntti

Jouni Jäntti

Yksikön päällikkö, Tampere

Lataa vCard