Yritysesittely

 

Luonnollinen valinta – Talokaivo Oy

Talokaivo Oy on suomalainen, vuonna 1988 perustettu, muovituotteita valmistava yritys, joka kuuluu Pipelife Finland Oy konserniin. Pipelife Finland Oy on osa Euroopan toiseksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta.

Talokaivo Oy on Suomen suurin kaivotoimittaja. Talokaivo Oy suunnittelee, valmistaa ja myy vesienhallinta- ja ympäristöjärjestelmiä jatkuvasti kehittyvän markkinan tahdissa. Muoviset järjestelmät vahvistavat edelleen asemaansa sekä uudis- että saneerauskohteissa, niiden laadun, asennushelppouden ja kehittyneen kestävyytensä vuoksi.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat: sadevesi-, perusvesi-, jätevesi- ja salaojakaivot, erottimet, pumppaamot, putket, haja-asutusalueen jätevesienkäsittelyratkaisut sekä Terrendis-aluelämpöjärjestelmät. Kattavan tuotevalikoimamme ansiosta pystymme toimittamaan myös laajoja kokonaistoimituksia suuriin projekteihin.

Tuotteemme valmistetaan nykyaikaisin keinoin rotaatiovalamalla ja ruiskupuristamalla. Energianlähteenä käytämme puhdasta maakaasua. Kannamme vastuuta ympäristöstä ja siksi tuotteemme valmistetaan 100 % kierrätettävästä Hd-polyeteenistä tai polypropeenista.

Lähes 30 vuoden kokemus kotimaisten laatutuotteiden valmistajana ja myyjänä, on antanut meille vahvan aseman vastaanottaa myös tulevaisuuden haasteita muuttuvilla markkinoilla. Kotimaisuus, ympäristö, korkea laatu sekä vastuullinen tuotanto ovat aina olleet Talokaivo Oy:n tärkeimmät arvot. Huolellisen tuotetarkkailun sekä aktiivisen tuotekehityksen johdosta pyrimme auttamaan asiakaskuntaamme löytämään heille aina parhaiten soveltuvat ratkaisut tarpeeseen.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee asiakkaita Keravalla, Liedossa, Tampereella ja Oulussa. Päätuotantolaitos sijaitsee Keravalla. Talokaivolla on myös vientitoimintaa Venäjälle, Baltiaan ja Pohjoismaihin.