Kaivot

 

Talokaivo on Suomen suurin kaivotoimittaja. Ammattitaidolla tehtyjen kaivojen valikoimastamme löydät kaikki kohteeseesi soveltuvat kaivot, niin mittatilauskaivot kuin pakettikaivotkin. Kaivot on tarkoitettu sekä perusvesi-, sadevesi- että jätevesikäyttöön. Yli 25 vuoden ja satojen tuhansien kaivojen kokemuksella voimme varmasti löytää sinulle parhaat ratkaisut.

Jos kohteessa tarvitaan erikoiskaivoja tai syvälle meneviä kaivoja, ei syytä huoleen. Vuosikymmenien muovihitsauskokemus sekä laadunvalvonta yrityksessämme takaa että löydämme ratkaisut vaativampiinkin kohteisiin.

Palvelu

Asiakaspalvelumme sisältää kaiken tarvitsemasi. Voit jättää kaivojen laskennan huoletta meille. Ammattitaitoiset myynti-insinöörimme hoitavat kohteesi kaivotoimitukset sovitusti alusta alkaen viimeisen kaivon toimitukseen. Halutessasi voimme nimetä kohteeseesi oman yhteyshenkilön joka hallinnoi projektia heti ensimmäisten kuvien saatuamme.

Toimitusaika

Normaalisti toimitusaikamme valmiista kuvista on 3 arkipäivää. Uusi palvelumme, Talokaivo Express, antaa mahdollisuuden myös nopeampaan toimitukseen, jopa työmaalle saman päivän aikana (lukumäärärajoitus).

Pyydä tarjousta, tilaa tai tee kaivokortti

Nopein tapa pyytää tarjousta tai tehdä tilaus on kätevää e-kaivokorttia käyttämällä (linkki kaivokorttiin). Voit myös käyttää tietokoneella täytettävää kaivokorttilomaketta (lataa word-tiedosto) tai voit tulostaa lomakkeen pdf-muodossa (lataa).

Saatavuus/ Jälleenmyynti

Pakettikaivomme löytyvät yleisesti ottaen kaikkien LVI-tukkureiden toimipisteistä sekä hyvinvarustetuista LVI-liikkeistä. Mittatilauskaivomme löytyvät LVI-tukkureiden kautta tehtailtamme Keravalla, Liedossa, Tampereella ja Oulussa.

Kaivotehtaamme palvelevat teitä aina arkisin klo 7:00-16:00.

Toimipisteiden yhteystiedot