Huoltopalvelut

 

Talokaivo Oy:llä on oma huoltoyksikkö, joka käyttöönottaa, korjaa ja huoltaa Talokaivo Oy:n omia pumppaamo- ja erotinmalleja. Myös tuotevalikoimaamme kuuluvien jätevesijärjestelmien huoltotoimenpiteet ovat mahdollisia. Tuotteen tarkoituksenmukainen toimivuus ja pitkä käyttöikä saadaan huoltamalla pumppaamot, pumput ja erottimet säännöllisin aikavälein ja aina tarvittaessa.

Pumppaamohuolto:
Suosittelemme tarkistamaan pumppaamon kiintoaineiden kertymän vähintään 3 kertaa vuodessa. Lisäksi huoltoliikkeen olisi hyvä käydä tekemässä perusteellinen tarkistus pumppaamoon vähintään 1–2 vuoden välein. Mikäli pumppaamoon on päässyt kertymään likaa/rasvaa ns. laataksi, on pumppaamo syytä pestä, puhdistaa ja tyhjentää esim. tyhjennysauton imuputken avulla.

Erotinhuolto:
Erottimien huoltotarve vaihtelee riippuen järjestelmän asennuskohteesta ja käyttötarkoituksesta. Varastotila tyhjennetään viimeistään varastotilan täytyttyä, erottimien tarkastus ja huolto tulee suorittaa säännöllisin aikavälein. Erotinsäiliö voidaan pestä ja puhdistaa ja sinne kertynyt lika/rasva/öljy voidaan tyhjentää tyhjennysauton imuputken avulla. Erottimen puhdistuksen tai tyhjennyksen yhteydessä tulee samalla puhdistaa mahdollisten hälyttimien anturit. Varo vahingoittamasta antureita. Anturien toiminnan palauttamiseksi ja virhehälytysten ehkäisemiseksi tulee erotin täyttää puhtaalla vedellä aina välittömästi tyhjennyksen jälkeen.

Tekemällä huoltosopimuksen Talokaivo Oy:n kanssa voitte varmistaa ostamanne laitteen asianmukaisen toiminnan ja pitkän käyttöiän. Kehitämme jatkuvasti huoltotoimintaamme asiakkaidemme ja laitteistojen vaatimustason kasvaessa. Huoltoyksikkömme tarjoaa teille nopeat huoltotoimitusajat. Lisäksi voitte aina ottaa yhteyttä, mikäli teille tulee kysymyksiä tuotteidemme toiminnasta tai huollosta.